Etusivu » Blogi » Kuusi askelta ja kotisivusi on valmiit.

Kuusi askelta ja kotisivusi on valmiit.

Haluamme luoda juuri sinun ja yrityksesi näköiset verkkosivut.

Meillä sinun ei tarvitse murehtia turhasta. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka projektisi tulee etenemään meillä.

 • Kartoitus
 • Sisältö
 • Ulkoasu
 • Toteutus
 • Ylläpito
 • Näkyvyys

Kartoitus

Aloitamme työn, selvittämällä minkälainen tarve sinulla on ja laskemalla tarkan kustannusarvion koko prosessille. Tärkeitä kysymyksiä, joita tulemme pohtimaan kartoituksen aikana on esimerkiksi: minkälainen tarve verkkosivulle on? Tuleeko verkkosivu käyntikortiksi asiakkaille vai mahdollisesti verkkokaupaksi? Minkälaisia ominaisuuksia kotisivulle halutaan? Mikä olisi ihanteellinen budjetti projektille?

Kartoitus vaiheen pystymme käymään hyvin yhdessä läpi sähköpostitse tai vaikka puhelimessa.

Meiltä saat koko prosessille tarkan hinnan ilman piilokuluja.

Kartoitus on meillä aina ilmainen, joten ei tarvitse pelätä ottaa yhteyttä!

Sisältö

Jotta verkkosivu voisi olla toimiva tarvitaan sisältöä.  Asiat, jotka on hyvä mainita omilla verkkosivuillaan ei useimmiten ole sen kummallisempia, useimmiten niitä ovat perustiedot yrityksestäsi.

 • mitä palveluita tarjoat,
 • missä,
 • kenelle,
 • mitä hyötyä niistä on asiakkaallesi ja
 • miksi ne kannattaa ostaa sinulta eikä kilpailijaltasi.

Näiden lisäksi olisi myös hyvä miettiä

 • Verkkosivujesi domain nimeä eli yrityksesi tulevaa verkko-osoitetta

Osoitteesta https://www.traficom.fi/fi/viestinta/fi-verkkotunnukset/fi-verkkotunnushaku voit etsiä vapaita domain nimiä käyttöösi”

 • Kuinka usein haluat päivittää sivujesi tietoja?
 • Entä mikä on verkkosivujesi avainsana?

”Avainsana auttaa hakukoneita kuten Googlea löytämään verkkosivusi ja viestimään mahdollisille asiakkaille palveluistasi.”

Ulkoasu

Haluamme luoda juuri sinun ja yrityksesi näköiset verkkosivut. Jotta voisimme onnistua tässä, varaamme yhdessä noin 1.5h-2h kestävän hetken, jolloin voimme käydä yhdessä eri vaihtoehtoja ja toivomuksia läpi. Nyt olemme jo hyvin lähellä valmista toteutusta.

Toteutus

Nyt on sinun hetkesi nauttia.

Sivusi on työn alla ja ainoa mitä tarvitsee tehdä on vain käydä tarkistamassa valmis lopputulos silmää miellyttäväksi.

Ylläpito

Vaikka uudet kotisivusi on valmiit, niitä ei kannata täysin unohtaa oman onnensa nojaan, vaan ne tarvitsee säännöllistä valvontaa ja ylläpitoa.

”Meillä tehtyjen verkkosivujen ylläpidosta sinun ei tarvitse huolehtia. Me huolehdimme siitä puolestasi”

Useimmiten on myös hyvä sopia etukäteen, kuinka usein verkkosivujen tietoja päivitetään tai esimerkiksi jotain tiettyä osiota uusitaan.

”verkkosivujen päivitykset ovat useimmiten nopeaa ja näillä minimiveloitus on 15 minuuttia, joten sinun ei tarvitse maksaa koko tuntia puolen tunnin työstä.”

Näkyvyys eli seo

Vaikka onkin hienoa, että yritykselläsi on nyt oma url:osoite, josta sen voi löytää, niin on myös tärkeää, että ennestään tuntemattomat asiakkaat voivat sen myös löytää ja tässä kohtaa kuvaan astuu hakukone palvelut; Google, Bing, Yahoo etc.

Yrityksen löytyminen esimerkiksi googlen hakutuloksista ei ole itsestään selvyys vaan se vaatii myös työtä. Googlella on monia eri algoritmeja, joilla se jatkuvasti tutkii yritysten sivuja ja näiden perusteella se päättää kuka saa olla ensimmäisenä tai toisena jne. hakutuloksissa. Ihmisillä on myös taipumus mennä todennäköisemmin yrityksen sivuille, joka on lähempänä kärkeä kuin häntää hakutuloksissa.

”Meiltä saat kaiken tarvittan alkuun, jotta saat yrityksesi näkyville myös hakutuloksissa.”

Seo palveluita tarjoavia yrityksiä on hyvin monta ja voi olla järkevää ryhtyä jonkun mainostoimiston asiakkaaksi. Tällöin voit maksimoida oman näkyvyytesi verkossa ja saada parhaan hyödyn kotisivuistasi.

Lähteet

Novara, Digitaalinen markkinointi strategia: SEO vai SEM. 27.02.2022 (https://novavara.com/digitaalinen-markkinointi-strategia-seo-vai-sem/)

Karim Elbanna, SDM, Mitä hakukoneoptimointi (SEO) on? Haettu: 19.04.2022 (https://www.digimarkkinointi.fi/blogi/mita-hakukoneoptimointi-seo-on)

Traficom, Fi-verkkotunnushaku. Haettu 19.04.2022 (https://www.traficom.fi/fi/viestinta/fi-verkkotunnukset/fi-verkkotunnushaku)

yrityksen-perustaminen.net. Kotisivut yritykselle. Haettu 19.04.2022 (https://yrityksen-perustaminen.net/kotisivut-yritykselle/)